Ansvarig för

marknadsföring och försäljning

Vi söker nu efter en person med ett brinnande intresse för att skapa ett mera hållbart och fritt levnadssätt, en passion för arkitektur, inredning och hus - även sådana som är tiny. Du ska vara kreativ, innovativ och drivande, och ha enkelt för att skapa och kommunicera struktur i projekt och arbetsflöden.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

 

Marknadsföring - våra tiny houses är fantastiska och vi vill visa dem för världen. Kanaler kan vara allt från sociala medier, mässor och utställningar, till innovativa idéer som en egen blogg eller videoserie, en Skandinavienturné eller skapandet av en ekoby.

 

Försäljning - Nära knuten till marknadsföring ligger försäljningen: Svara på mail och telefonsamtal från kunder och samarbetspartners. Gör visningar av våra hus. Guida kunden från drömmen om ett eget tiny house till det rätta beslutet vilket av våra modeller som passar hen bäst.

 

Förutom dessa två huvudområden kommer du få hjälpa till precis där det behövs då projekten är mångsidiga och varierande. Det kan vara allt från att hitta nya smarta lösningar som gör våra hus ännu mera energisnåla och miljövänliga, till att bygga upp samarbeten med andra företag som vill förverkliga sätt att bo som främjar gemenskap, personlig och finansiell frihet. Vår vision: Bo mindre, lev stort! 

 

Bakgrund

 

  • Motivation och personliga egenskaper är viktigast av allt

  • En bakgrund inom marknadsföring, reklam, försäljning och ekovänligt byggande är ett stort plus

  • Självgående och strukturerad med god vana av att planera och hålla ihop projekt med flera intressenter

  • Flytande svenska och engelska (och gärna ett till språk) i tal och skrift

  • Lätt för att skriva texter (mail, blogginlägg, reklamtexter osv.)

 

Omfattning

 

Omfattningen ligger på del-heltid och är på timbasis. För att kunna känna in varandra börjar vi med en provanställning på 3-4 veckor med början så snart som möjligt. Jag ser gärna att vi jobbar tillsammans på kontoret här på vår gård i Uppsala åtminstone 1-2 dagar i veckan. Resten av tiden kan du gärna jobba hemifrån om du föredrar det. Detta kan vi klura ut tillsammans.

Ansökan, märkt “Namn Efternamn - jobbansökan

skickas till info@vagabondhaven.com senast den 26.06.2020

© 2019 by Vagabond Haven